Het huis (nr. 53) bestaat op de begane grond uit een hal, keuken, woonkamer, cortile, grote badkamer en cantina met wijncantina. Op de eerste verdieping is een balcon met kleine badkamer en twee slaapkamers.

Hal

Door de grote toegangsdeur bereikt men de hal. De deur aan de rechterkant geeft toegang tot keuken en woonkamer. De nrs. 53 en 51 maken beide gebruik van de hal. De deur aan de linkerkant hoort bij nr. 51. Onze buren maken alleen in sommige vakanties gebruik van hun huis.

Keuken

In de keuken is alles aanwezig om thuis te kunnen koken. In het gasfornuis met grote oven kunnen stokbroden in hun geheel afgebakken worden. Daarnaast een vaatwasser, koffiezetapparaat, volautomatisch espressoapparaat, mixer, tosti-apparaat etc,. etc. De keuken is ook wat betreft serviesgoed zeer compleet ingericht.

.

In de diverse supermarkten in de directe omgeving is letterlijk àlles te krijgen, met uiteraard een zeer uitgebreid assortiment voor het bereiden van maaltijden uit de Italiaanse keuken. In de Supermercato Standa en de Coöp in Luino is tevens een grote afdeling met veel verse vissoorten.